Annina Kauppi 

Olen Annina, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja (Amiedu 2018) sekä eläintenhoitaja, kennel painotuksella (Kannus 2008-2012). Kouluttajana olen toiminut päätoimisesti yli kymmenen vuotta.  

Koirissa minua kiinnostaa erityisesti niiden käyttäytyminen ja oppiminen sekä koiran ja omistajan välinen suhde. Pidän tärkeänä koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kohtaan jokaisen ihmis- ja koira-asiakkaan yksilönä.
Pyrin koulutuksissani löytämään jokaiselle koiralle ja ohjaajalle parhaimmat tavat oppimiseen, oli sitten kyse arjen taidoista tai harrastuslajeista.  

Koulutan tällä hetkellä lähinnä pentuja, arkitottelevaisuutta, doboa sekä näyttelyissä tarvittavia taitoja. Erityisenä kiinnostuksenkohteenani ovat koirien sujuva arkitottelevaisuus, hihnakäytös ja ohitukset. 

Omia koiria minulla on ollut vuodesta -99 ja rodultaan ne ovat edustaneet coton de tuléaria sekä valkoistapaimenkoiraa. Koirieni kanssa olen harrastanut mm. tokoa (kilpailuoikeus voittajaluokassa), pk-hakua, doboa sekä näyttelyitä (muotovalion arvo Suomessa ja Virossa).
 Tällä hetkellä minulla on kotonani valkoinenpaimenkoira narttu Zila. Zilalla oli pentuaikana terveydellisiä haasteita, joten tavoitteellisen harrastamisen sijasta keskitymme mukavaan arkielämään.

Omaa osaamistani päivitän erilaisilla kursseilla, luennoilla sekä koulutuksissa.  

Nähdään tunneilla!