Penturally home edition

Penturally kotiharjoittelukokonaisuus on yli 5kk ikäisille pennuille tarkoitettu pentukurssi. Kurssi on suunnattu erityisesti rally-tokosta kiinnostuneille, mutta sopii kaikille koirakoille. 


Kotiharjoittelukokonaisuudessa opetellaan mm. seuraamista, puolen vaihtoja, pyörähdyksiä, asentotehtäviä (istu, seiso, maahan) ja paikallaoloa.  Harjoiteltavat tehtävät ovat pääasiassa alokasluokan tehtäviä, mutta mukana on myös ylempien luokkien tehtäviin pohjustavia harjoituksia. 

Tämä kokonaisuus toteutetaan suljetussa facebook -ryhmässä sekä whatsapp -keskusteluryhmässä. Siihen kuuluu kirjallisia ohjeita harjoituksista sekä paljon esimerkkivideoita. Osallistujien kesken jaetaan omia videoita harjoituksista, joita kouluttaja kommentoi säännöllisesti kahdesti viikossa. Lisäksi osallistujilla on kouluttajan tuki kysymyksiä varten, joko ryhmässä tai yksityisesti harjoittelujakson ajan. 

Kurssin hinta 60 euroa (sis. alv 24%) 


Penturally kotiharjoittelujaksot

  • 15.4.-15.5.2020
  • 15.5.-15.6.2020
  • 15.6.-15.7.2020
  • 15.7.-15.8.2020
  • 15.8.-15.9.2020

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla heidi@tassutin.fi

Kerrothan sähköpostissasi koirasi kutsumanimen, rodun, sukupuolen ja iän sekä omat yhteystietosi. Saat maksuohjeet sähköpostiisi, minkä jälkeen sinut liitetään suljettuun facebook -ryhmään sekä whatsapp -keskusteluryhmään.

Tervetuloa mukaan penturallyn kotiharjoittelukokonaisuuteen!