Heidi Saari 

Olen Heidi Saari, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja Tassuttimen perustaja. 
Olen lisäksi opiskellut eläinten käyttäytymistieteitä Odisee yliopistossa.  Vielä en ole valmistunut ja tarkoitukseni onkin jatkaa opintojani ajan salliessa. 


Olen työskennellyt vuosia myös koirien ja kissojen ravitsemuksen parissa. Ravitsemus on iso osa lemmikkien hyvinvointia ja ravitsemuksella voidaan ennaltaehkäistä vaivoja ja jopa tukea sairauden hoitoa. Samoin kuin käyttäytymisessä, ravitsemuksessa minua kiinnostaa erityisesti tieteellinen tutkimus tuotekehityksen taustalla.   


Eläinten käyttäytymisessä minua kiinnostaa erityisesti pentuaika ja pentuajan kokemuksien merkitys lemmikin myöhempään elämään. Koulutankin mielelläni pentuja ja kannustan uusia pennun omistajia osallistumaan pentukursseille mahdollisimman varhain.

Minun tunneille voi tulla pentueskariin, pentukouluun ja
rally-tokoon. Yksityisesti teen käytösneuvontaa mm. pelko- ja eroahdistustapauksissa. 

Hevosten kanssa autan käsittelyongelmissa ja lastauskoulutuksessa, sekä selkään totuttelussa. 


Erityinen paikka sydämessäni on Eläinsuojelukeskus Tuulispäässä asuvalla Otto -ketulla. Minulla oli etuoikeus päästä tutustumaan tähän onnekkaaseen kaveriin sen muutettua Tuulispäähän kesällä 2015 ja auttaa sen kesyttämisessä ja kouluttamisessa.

Kotona arkeani ilostuttaa vanhaenglanninlammaskoira Nalle sekä kissat Aino ja Tessa. Nallen kanssa harrastamme hajutyöskentelyä ja rally-tokoa omaksi iloksi.