Hajutyöskentely 

Koirien hajuaistia hyödynnetään niin eläinten, ihmisten kuin erilaisten asioiden etsintään. Hajuaistin käyttäminen on koiralle mieluisaa ja parhaimmillaan rauhoittaa koiraa ja opettaa sitä keskittymään.  Koiran kanssa voi harrastaa erilaisia hajutyöskentelylajeja koiran aktivoimiseksi ja omaksi iloksi, tai koiran kanssa voi kilpailla nose work -lajissa. 

Nose work 

Nose work sopii harrastukseksi kaikille koirille ja ohjaajille: myös aroille, sokeille tai kuuroille koirille sekä koirille, joilla on joitakin fyysisiä rajoitteita. Nose work sopii kaikenikäisille koirille pennusta aina veteraaneihin saakka. 

Nose work -peruskurssilla koira opetetaan tunnistamaan ja erottelemaan 1.luokan eukalyptus -haju. Kurssilla tehdään sisätilaetsintää. 

Sienikurssi

Sienikurssilla koira opetetaan tunnistamaan, etsimään ja ilmaisemaan ohjaajan valitseman sienen haju. Harjoituksia tehdään sisällä ja ulkona, joten pukeuduthan sään mukaisesti.  


Hajutyöskentely -peruskurssi sunnuntaisin, 4 kokoontumiskertaa huom. 1 kerta 90min
(kurssipäivät 23.10., 6.11., 20.11. ja 4.12.)
Kouluttaja: Piia Nurmi 

Kurssin hinta on 109 euroa (sis. alv 24% ja hydrolaatti)
tai 99 euroa (sis. alv 24%, ei hydrolaattia)

  • uusi aikataulu tulossa!

Hajutyöskentely -jatkokurssi sunnuntaisin, 4 kokoontumiskertaa 
 (kurssipäivät 23.10., 6.11., 20.11. ja 4.12.)
Kouluttaja: Piia Nurmi 

Kurssin hinta on 99 euroa (sis. alv 24%)

  • uusi aikataulu tulossa!  

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla heidi@tassutin.fi

Kerrothan sähköpostissasi koirasi kutsumanimen, rodun, sukupuolen ja iän sekä omat yhteystietosi. Saat ennen kurssin alkua ohjeet sähköpostiisi. 

Esteen sattuessa osallistuminen kurssille tulee peruuttaa hyvissä ajoin, mielellään viikkoa ennen kurssin aloitusta, jotta paikkaa voidaan vielä tarjota seuraavalle. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, peritään ilmoittautuneelta kurssin osallistumismaksu.

Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.