Vuokraamme viihtyisää ja lämmintä halliamme myös omatoimitreenejä ja pentutreffejä varten 

Tassutin -halli sijaitsee Veikkolan teollisuusalueella n. 1km päässä Turun moottoritien liittymästä.
Lämmintä ja siistiä noin 220 neliön hallia on mahdollista vuokrata omatoimitreeneihin tai pentutreffeille.
Hallia voi käyttää myös luentoihin, käytettävissä on 50 taittotuolia osallistujia varten.

Koulutustila on noin 10m x 16m, pohjana kokolattiamatto. 

Vuokraushinnat omatoimivuoroille: 

päivisin (7-16) 20€/h, vakiovuoro 15€/h
iltaisin (16-21) ja viikonloppuisin 35€/h, vakiovuoro 30€/h 


Omatoimivuorot on tarkoitettu harjoitteluun yksin tai kaverin kanssa, ryhmätreeneistä tai ulkopuolisen kouluttajan käyttämisestä vuoroilla tulee sopia erikseen. 

Liiketoiminnan harjoittaminen omatoimivuoroilla on kielletty.  

Hallin vuokrahinta ryhmätunteja ja pentutapaamisia varten on 40€/h. 

Vuorotiedustelut ja varaukset tulee tehdä sähköpostilla heidi@tassutin.fi


Kaikkien hallilla kävijöiden tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa. Kädet tulee pestä heti halliin saavuttua ja lisäksi käyttää käsidesiä. Omatoimivuorollekaan ei pidä tulla sairaana. Tassutin -hallin säännöt, joita hallilla treenaavat sitotuvat noudattamaan: 

  • Tassutin -hallilla treenaamme hyvällä mielellä ja positiivisin keinoin koiria palkitsemalla, rankaisukeinot ja koiran satuttaminen ovat hallillamme kielletty.
  • Haluamme pitää hallin puhtaana ja viihtyisänä kaikille käyttäjille, joten pidäthän tilat siistinä ja siivoat tarvittaessa jälkesi lähtiessäsi. Ilmoitathan henkilökunnalle mahdollisista pissavahingoista.
  • Koirat tulee ulkoiluttaa hyvin ennen halliin sisälle tuloa. Hallin kulmalla on nurmialue, johon etenkin pentukoirat saa käydä pissattamassa tarpeen mukaan myös kesken hallivuoron. Hallialue tulee pitää siistinä koirien jätöksiltä, hallin ulkopuolella on kannellinen astia kakkapusseja varten.
  • Toivomme, että koulutustilan matolle ei mentäisi ulkokengillä. Otathan halutessasi mukaasi sisäkengät tai villasukat, ulkokengille on oma lokerikko hallin seinustalla.
  • Koirien tassujen puhdistusta varten hallissa on pyyhkeitä, jotka ovat asiakkaiden käytössä. Laitathan käytetyt pyyhkeet pyykkikoriin.
  • Tassutin -halli on lämmin tila, joten pidäthän väliovet ja ulko-oven suljettuina, jotta hallin lämpötila pysyy sopivana.
  • Koiran omistaja vastaa sekä itsensä että oman koiransa vakuuttamisesta hallivuorojen aikana tapaturman varalta.
  • Vakiovuorot ovat joko ympärivuotisia tai määräajaksi sovittuja. Vuoron irtisanomisaika on kuluva kuukausi ja sitä seuraava kuukausi.